Времето во Пијанечко – Малешевскиот регион

Временска прогноза за Делчево

Прогноза за: Среда, 12-05-2021

Прогноза: Умерено облачно

 • 08:00 часот

  Претежно сончево

  +15°C

  5 km/h

  3%

 • 15:00 часот

  Умерено облачно

  +24°C

  12 km/h

  16%

 • 22:00 часот

  Претежно сончево

  +14°C

  4 km/h

  44%

Во Делчево во среда ќе биде умерено облачно. Ќе дува јужен ветер со брзина од 11км/ч. Минималната температура од +9°C, а максималната температура до +25°C. Сонцето ќе изгрее во 05:12, а ќе зајде во 19:38.
Овозможено од Weather4All
 • Четврток

  13-05-2021

  Претежно сончево

  +8°C/+23°C

 • Петок

  14-05-2021

  Претежно сончево

  +8°C/+21°C

 • Сабота

  15-05-2021

  Умерено облачно со дожд

  +11°C/+22°C

 • Недела

  16-05-2021

  Умерено облачно со дожд

  +11°C/+20°C

 • Понеделник

  17-05-2021

  Умерено облачно со дожд

  +9°C/+21°C

 • Вторник

  18-05-2021

  Умерено облачно со дожд

  +10°C/+22°C

 • Среда

  19-05-2021

  Претежно сончево

  +10°C/+23°C

 • Четврток

  20-05-2021

  Умерено облачно со дожд

  +9°C/+22°C

 • Петок

  21-05-2021

  Умерено облачно со дожд

  +8°C/+21°C

Временска прогноза за Пехчево

Прогноза за: Петок, 03-07-2020

Прогноза: Умерено облачно со дожд

 • 15:00 часот

  Претежно сончево

  +26°C

  4 km/h

  23%

 • 19:00 часот

  Претежно сончево

  +25°C

  4 km/h

  13%

 • 23:00 часот

  Ведро/Сончево

  +19°C

  5 km/h

  3%

Во Пехчево во петок ќе биде умерено облачно со дожд. Ќе дува северозападен ветер со брзина од 4км/ч. Минималната температура од +13°C, а максималната температура до +28°C. Сонцето ќе изгрее во 04:58, а ќе зајде во 20:06.
Овозможено од Weather4All
 • Сабота

  04-07-2020

  Умерено облачно со дожд

  +13°C/+27°C

 • Недела

  05-07-2020

  Умерено облачно со дожд

  +13°C/+26°C

 • Понеделник

  06-07-2020

  Умерено облачно со дожд

  +13°C/+28°C

 • Вторник

  07-07-2020

  Умерено облачно со дожд

  +15°C/+27°C

 • Среда

  08-07-2020

  Претежно сончево

  +12°C/+28°C

 • Четврток

  09-07-2020

  Претежно сончево

  +13°C/+25°C

 • Петок

  10-07-2020

  Претежно сончево

  +13°C/+25°C

 • Сабота

  11-07-2020

  Претежно сончево

  +14°C/+26°C

 • Недела

  12-07-2020

  Претежно сончево

  +14°C/+27°C

Оди најгоре