Времето во Пијанечко – Малешевскиот регион

Временска прогноза за Делчево

Прогноза за: Четврток, 28-05-2020

Прогноза: Облачно со поинтензивен дожд

 • 15:00 часот

  Умерено облачно со дожд

  +16°C

  9 km/h

  51%

 • 19:00 часот

  Умерено облачно

  +14°C

  7 km/h

  27%

 • 23:00 часот

  Ведро/Сончево

  +9°C

  4 km/h

  10%

Во Делчево во четврток ќе биде облачно со поинтензивен дожд. Ќе дува ветер со брзина од 9км/ч. Минималната температура од +5°C, а максималната температура до +17°C. Сонцето ќе изгрее во 04:57, а ќе зајде во 19:55.
Овозможено од Weather4All
 • Петок

  29-05-2020

  Умерено облачно со дожд

  +6°C/+18°C

 • Сабота

  30-05-2020

  Умерено облачно со дожд

  +8°C/+20°C

 • Недела

  31-05-2020

  Умерено облачно со дожд

  +8°C/+19°C

 • Понеделник

  01-06-2020

  Умерено облачно со дожд

  +7°C/+17°C

 • Вторник

  02-06-2020

  Умерено облачно со дожд

  +8°C/+20°C

 • Среда

  03-06-2020

  Умерено облачно со дожд

  +9°C/+20°C

 • Четврток

  04-06-2020

  Умерено облачно со дожд

  +10°C/+22°C

 • Петок

  05-06-2020

  Претежно сончево

  +12°C/+24°C

 • Сабота

  06-06-2020

  Претежно сончево

  +14°C/+26°C

Временска прогноза за Пехчево

Прогноза за: Четврток, 28-05-2020

Прогноза: Облачно со поинтензивен дожд

 • 15:00 часот

  Умерено облачно

  +12°C

  13 km/h

  49%

 • 19:00 часот

  Облачно

  +11°C

  10 km/h

  27%

 • 23:00 часот

  Претежно сончево

  +7°C

  8 km/h

  7%

Во Пехчево во четврток ќе биде облачно со поинтензивен дожд. Ќе дува северозападен ветер со брзина од 13км/ч. Минималната температура од +4°C, а максималната температура до +15°C. Сонцето ќе изгрее во 04:57, а ќе зајде во 19:53.
Овозможено од Weather4All
 • Петок

  29-05-2020

  Умерено облачно со дожд

  +4°C/+16°C

 • Сабота

  30-05-2020

  Умерено облачно со дожд

  +5°C/+18°C

 • Недела

  31-05-2020

  Умерено облачно со дожд

  +6°C/+17°C

 • Понеделник

  01-06-2020

  Умерено облачно со дожд

  +4°C/+15°C

 • Вторник

  02-06-2020

  Умерено облачно со дожд

  +5°C/+17°C

 • Среда

  03-06-2020

  Умерено облачно со дожд

  +6°C/+16°C

 • Четврток

  04-06-2020

  Умерено облачно со дожд

  +7°C/+18°C

 • Петок

  05-06-2020

  Претежно сончево

  +9°C/+20°C

 • Сабота

  06-06-2020

  Претежно сончево

  +11°C/+23°C

Оди најгоре